Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jammerlijk nieuws voor Tuur Dierckx

Jammerlijk nieuws voor Tuur Dierckx

Op maandag 20 juni begonnen de spelers van Club Brugge aan de voorbereiding van voetbalseizoen 2016-2017. De spelerskern werd opgesplitst in twee groepen waarbij de ene helft zijn medische testen onderging en de andere helft op het trainingsveld verscheen. De dag nadien werden de rollen omgekeerd. Een opvallende afwezige hierbij was Tuur Dierckx.

Dierckx tekende maandag en dinsdag niet present omwille van het overlijden van zijn grootvader. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Vandaag sluit de 21-jarige flankaanvaller opnieuw aan bij de groep. Naast Dierckx zal normaal gesproken ook José Izquierdo aanwezig zijn op de eerste groepstraining. De Colombiaan arriveerde later dan gepland in Brugge door vluchtproblemen.

Claudemir en Wesley verschenen dinsdag pas in Brugge. Het tweetal legde intussen wel al hun tests af. Voorlopig is er nog geen spoor van Felipe Gedoz en Leandro Pereira. Beide heren vertoeven nog in Brazilië. Gedoz om de vernieuwing van zijn verblijfsdocumenten in orde te maken, Pereira om een eventuele uitleenbeurt met ex-club Palmeiras te bespreken.

Michel Preud’homme zal vandaag voor het eerst een kijkje komen nemen op de trainingsvelden in Westkapelle. Maandag en dinsdag viel die eer te beurt aan assistent-coach Philippe Clement. Bjorn Engels, Lior Refaelov en Ruud Vormer trainen voorlopig nog individueel. Na de oefensessie en enkele geplande vergaderingen trekt Preud’homme tot 1 juli op vakantie richting Bordeaux.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws