Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Perisic kiest voor opvallend EK-kapsel

Ivan Perisic kiest voor opvallend EK-kapsel

Ivan Perisic maakte van 2009 tot 2011 het mooie weer bij Club Brugge. Hij scoorde maar liefst 31 keer in 70 matchen Brugse loondienst en schopte het tot Profvoetballer van het Jaar. Na passages bij Dortmund en Wolfsburg vertoeft hij intussen bij Inter Milan, waar hij afgelopen seizoen 7 keer de weg naar doel vond. Momenteel vertoeft hij met Kroatië op het EK in Frankrijk.

Perisic staat in de basis tegen Turkije en valt naast zijn snelle voeten op door zijn opvallende kapsel. De ex-flankspeler van Blauw-Zwart kiest in tegenstelling tot Marouane Fellaini en Aaron Ramsey niet voor een blonde snit, maar wel voor twee speciale opschriften. De Kroaten staan aan de rust met 1-0 voor dankzij een doelpunt van Luka Modric.

Perisic EK-kapsel

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws