Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hoopvol nieuws omtrent mogelijke transfer Nicolas Lombaerts

Hoopvol nieuws omtrent mogelijke transfer Nicolas Lombaerts

Vincent Mannaert liet onlangs optekenen dat hij elk jaar informeert naar Nicolas Lombaerts. De voorbije jaren was de verdediger van Zenit Sint-Petersburg sowieso geen haalbare kaart, maar intussen liggen de kaarten helemaal anders.

De transferstrijd rond Lombaerts is nu echt helemaal losgebarsten: Club Brugge, Anderlecht, PSV en Ajax worden het vaakst genoemd als toekomstige werkgever van de Rode Duivel. De 31-jarige centrale verdediger verdiende 2,5 miljoen euro netto per jaar bij Zenit en zijn hoge salaris leek dan ook een struikelblok te vormen voor Belgische en Nederlandse topclubs.

Volgens Henk van Stee, die als technisch directeur aan de slag was bij Zenit, is zijn loon echter niet langer een pijnpunt. “Hij wil zo graag terug naar West-Europa dat hij bereid is heel ver terug te gaan in salaris. Een salaris waarvan ik weet dat de Nederlandse topclubs het zonder problemen op tafel kunnen leggen”, klinkt het in Algemeen Dagblad.

“Maar Zenit verlangt wel een transfersom, want Nicolas hoeft niet weg”, gaat Van Stee verder. “Dat kan voor clubs wel een probleem zijn.” De Russen zouden zo’n 6 miljoen euro willen vangen voor de Belg. Lombaerts, die momenteel een huis bouwt in het West-Vlaamse Hertsberge, zou het naar verluidt wel zien zitten om richting Jan Breydel te trekken. Na 8 jaar goed zijn boterham verdiend te hebben in Rusland, wil hij nu zijn toekomstige gezinnetje op de eerste plaats zetten. Al heeft hij nog altijd geen definitief besluit genomen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws