Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heuglijk nieuws voor Leandro Pereira

Heuglijk nieuws voor Leandro Pereira

Leandro Pereira kwam afgelopen zomer over van Palmeiras, maar kon het tot dusver allesbehalve waarmaken bij Club Brugge. Desondanks heeft de 24-jarige spits reden genoeg om zijn glimlach boven te halen.

Pereira vond afgelopen seizoen in 660 minuten geen enkele keer de weg naar doel voor Blauw-Zwart. Dezer dagen zal de Braziliaan echter niet wakker liggen van die negatieve statistiek.

Pereira stapte afgelopen weekend namelijk in het huwelijksbootje in zijn thuisland. Dat meldt de Krant van West-Vlaanderen. Lang tijd om na te genieten krijgt de aanvaller niet. Volgende week wordt de Brugse spelerskern immers opnieuw op het trainingsveld verwacht. Van harte proficiat, Leandro!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws