Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Herbeleef het kampioenenseizoen met deze prachtige compilaties

Herbeleef het kampioenenseizoen met deze prachtige compilaties

Club Brugge kroonde zich in voetbalseizoen 2015-2016 tot landskampioen door Anderlecht in eigen huis met 4-0 te verslaan. Op weg naar de veertiende landstitel waren er nochtans heel wat hindernissen. Denk maar eens aan de 4-1-nederlaag in de Ghelamco Arena en de bijhorende supportersopstand. Blauw-Zwart vocht echter terug en werd na uitstekende Play-Offs oververdiend kampioen!

Al die ups en downs op weg naar de titel worden schitterend samengevat in onderstaande video’s, gemaakt door Club Brugge Nieuws. De eerste video omvat de reguliere competitie, de tweede de Play-Offs. Kijk en geniet!

Club Brugge 2015-2016: reguliere competitie

Club Brugge 2015-2016: Play-Offs

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws