Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Hasi gaat met transferdoelwit Club Brugge aan de haal’

'Hasi gaat met transferdoelwit Club Brugge aan de haal'

Club Brugge is nog steeds op zoek naar een nieuwe middenvelder. Onder meer Jonas Martin stond op het verlanglijstje, maar hij trok naar Real Betis. En hij is niet het enige doelwit dat Blauw-Zwart misloopt.

Club Brugge toont al enkele maanden interesse in Thibault Moulin, maar tot een transfer kwam het tot dusver niet. Nochtans is de 26-jarige middenvelder vastberaden om Waasland-Beveren te verlaten.

Volgens Het Laatste Nieuws legt Moulin momenteel zijn medische testen af bij Legia Warschau, de nieuwe werkgever van ex-Anderlecht-coach Besnik Hasi. Normaal gesproken tekent hij later vandaag zijn contract bij de Poolse landskampioen, die straks ook mag deelnemen aan de Champions League-groepsfase.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws