Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! De Vlieger zet Bolat op zijn plaats met vlijmscherpe opmerking

HAHA! De Vlieger zet Bolat op zijn plaats met vlijmscherpe opmerking

Het huwelijk tussen Sinan Bolat en Club Brugge werd er één om snel te vergeten. De 27-jarige doelman kwam afgelopen zomer op huurbasis over van FC Porto, maar kon nooit overtuigen in Jan Breydel. Desondanks kon Bolat het niet laten om uitgebreid na te trappen naar Club. Ex-doelman Geert De Vlieger denkt er het zijne van.

Bolat heeft dinsdag voor het eerst uitvoerig teruggeblikt op zijn periode bij Club Brugge. Hij spaarde zijn kritiek daarbij niet en vertelde onder meer dat Preud’homme een fout maakte, dat de technische staf hem zonder uitleg aan de kant schoof en dat hij bij geen enkele club ooit zo behandeld werd.

Geert De Vlieger is het, net zoals Club Brugge, niet eens met de negatieve uitlatingen van Bolat. “Als Club nog een gepast afscheidscadeau zoekt, tip: spiegel, mag groot formaat zijn #zelfkritiek”, haalt onze gewezen doelman uit naar het Turkse sluitstuk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws