Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Guilian Preud’homme vergelijkt Rode Duivels met Club Brugge

Guilian Preud'homme vergelijkt Rode Duivels met Club Brugge Het ligt waarschijnlijk aan mezelf

Guilian Preud’homme had onlangs een belangrijk aandeel in de beslissing van zijn vader om ook volgend seizoen nog trainer te zijn bij Club Brugge. Hij en zus Megan genieten er immers van dat hun papa in België vertoeft en zoveel steun krijgt van de Brugse aanhang. 

Guilian kon zondagavond dan ook met een gerust gemoed naar de oefeninterland tussen België en Noorwegen kijken. Al dwaalden zijn gedachten tijdens de matige wedstrijd al snel af naar het topseizoen van Club Brugge! “Het ligt waarschijnlijk aan mijzelf. Na een jaar topvoetbal van Club kan ik niet hetzelfde niveau verwachten van België”, klonk het op Twitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws