Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws over nieuwe voetbaltempel Club Brugge

Goed nieuws over nieuwe voetbaltempel Club Brugge

Club Brugge beschikt al jaren over de grootste aanhang van België en bijgevolg is het Jan Breydelstadion dan ook te klein geworden. Blauw-Zwart hoopt dan ook zo snel mogelijk in een nieuwe voetbaltempel te spelen. En daarover is er goed nieuws te melden.

Als alles volgens plan verloopt, krijgt Club nog voor het eind van deze maand goed nieuws over zijn stadiondossier. Dinsdagmiddag bleek tijdens de zitting van de commissie Leefmilieu immers dat het milieueffectrapport (MER) komende weken besproken zal worden door het parlement. Dat meldt Focus WTV.

Positief is alvast dat de MER-studie een gunstig advies geeft over de ontwikkeling van een groene kantoorzone op Chartreuse. Er wordt wél gewaarschuwd voor eventuele verkeershinder. Daarvoor zou er nog naar oplossingen gezocht moeten worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws