Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gentse supportersfederatie hekelt Club-fans: “Pure sensatie”

Gentse supportersfederatie hekelt Club-fans Pure sensatie

Advocaat Walter Van Steenbrugge diende namens de Bruges Stropkes klacht in voor de financiële doping waar de Ghelamco Arena en het Eurostadion van zouden kunnen genieten. De overkoepelende supportersfederatie van AA Gent reageert.

“Het gaat hier duidelijk om jaloezie van die Brugse supportersclub, hé. Ze vergeten dat ze zelf voor aanvang van EURO 2000 subsidies hebben gekregen om het Jan Breydelstadion te renoveren. En die subsidies waren niet min (volgens Verhaeghe klopt deze info niet, nvdr)”, klinkt het bij supporters van de Buffalo’s.

“Bovendien gaat het om een supportersclub die nog maar twee dagen bestaat (de Bruges Stropkes bestaan al jaren, nvdr)”, foeteren ze. “Het is dan ook jammer dat het bestuur van Club Brugge niet ingrijpt. Het is pure sensatie. Misschien willen ze wat publiciteit voor hun nieuwe supportersgroep? Het zal dat wel zijn”, besluit de Gentse supportersfederatie tegenover Voetbalkrant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws