Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-fans lanceren anti-Club merchandise

Gent-fans lanceren anti-Club merchandise

AA Gent moest in het afgelopen voetbalseizoen vrede nemen met de derde plaats. De Buffalo’s telden maar liefst 12 punten minder dan landskampioen Club Brugge. Bovendien verloren de Buffalo’s hun laatste vier confrontaties tegen Blauw-Zwart: tweemaal 1-0, één keer 2-0 en de week voor de kampioenenmatch zelfs met 1-4. 

Dat zorgt bij de Gentse aanhang voor heel wat frustraties en klaarblijkelijk ook haat ten opzichte van Club Brugge. Een groep ultras van AA Gent lanceerde zelfs anti-Club merchandise. Of zouden ze gewoon fan zijn van FC Kopenhagen en ons mooie FCB? 🙂

Gent-fans komen met anti-Club kledij

Mocht je één van deze hooliganzen tegenkomen, aarzel dan niet om ze even duidelijk te maken dat wij niet wakker liggen van de acties van een groepje successo’s (oprichtingsjaar 2014).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws