Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-speler verklaart: “Michel Preud’homme wilde me absoluut bij de groep houden”

Ex-speler verklaart Michel Preud'homme wilde me absoluut bij de groep houden

Club Brugge moest vorige zomer afscheid nemen van twee populaire doelmannen. Publiekslieveling Mathew Ryan trok naar Valencia en tweede keeper Vladan Kujovic besloot om zijn handschoenen aan de haak te hangen.

Club had er nochtans alles aan gedaan om Kujovic in Jan Breydel te houden. Als de sympathieke Serviër zijn kans kreeg, stelde hij immers nooit teleur. “Ik ben net één jaar geleden definitief gestopt met voetballen. Op eigen verzoek, want er lag bij Club Brugge nog een contract voor me klaar. Trainer Michel Preud’homme wilde me absoluut bij de groep houden”, vertelt Kujovic aan Het Nieuwsblad.

“Ik voelde evenwel dat het vaatje leeg was. Dat ik het voetballen momenteel niet mis, bewijst dat”, gaat het ex-sluitstuk van Club Brugge verder. Intussen heeft Kujovic met golfen ook een nieuwe passie gevonden. “Van alle sporten die ik beoefend heb, is golfen de allermoeilijkste. Dat dekselse witte balletje laat zich niet gemakkelijk controleren. Toch wil ik naar een zo hoog mogelijk niveau doorgroeien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws