Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Eventuele uitleenbeurt Coopman laat op zich wachten’

'Coopman heeft akkoord met Belgische eersteklasser'

Bij Club Brugge geloven ze nog altijd heel hard in Sander Coopman, maar de jonge middenvelder moet opboksen tegen flink wat concurrentie. In drie seizoenen bij de A-kern speelde de ondertussen 21-jarige amper elf wedstrijden in de competitie en twee in Europa. Om zijn ontwikkeling te helpen, zou hij volgend seizoen uitgeleend worden.

De voorbije dagen viel al te lezen dat Zulte Waregem op het punt stond om Coopman voor een seizoen binnen te halen, maar die deal is nog niet afgerond. En aan de Gaverbeek zullen ze wellicht nog even moeten wachten op de jonge spelverdeler.

Coopman onderhandelt nog met Club over een contractverlenging en pas als die gesprekken helemaal afgerond zijn, zou er gepraat kunnen worden over de voorwaarden voor een uitleenbeurt. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws