Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eindelijk nieuws over de situatie van Gedoz

Izquierdo laat zich uit over boezemvriend Gedoz Moet hij weten...

Club Brugge is ondertussen al een dag of tien bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar enkele spelers blonken voorlopig uit door afwezigheid. Sommigen kregen extra vakantie door interlandverplichtingen, maar Felipe Gedoz verscheen om een andere reden nog niet op training.

De Braziliaan, van wie het gezien de belangstelling van Cruzeiro nog niet 100 procent zeker is dat hij blijft, zat al die tijd vast in zijn thuisland door administratieve problemen. Nu kreeg Club echter goed nieuws vanuit Brazilië.

De problemen zouden eindelijk van de baan zijn, waardoor Gedoz eindelijk naar ons land kan afreizen. Dat weet Het Nieuwsblad. Donderdagnamiddag moet hij normaal in België landen, in de komende dagen kan hij dan wellicht aanpikken bij de groep.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws