Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit is het nieuwe derde shirt voor volgend seizoen!

Winnaar duoticket Club Brugge - Anderlecht is bekend

Club Brugge speelt zaterdag zijn eerste oefenpartij tegen Royal Knokke FC en wie die wedstrijd gaat bekijken, zal wellicht enkele nieuwigheden aan de shirtjes van Blauw-Zwart opmerken. Behalve een aangepast logo ter ere van de 125ste verjaardag van de Club zal ook een speciale boodschap op de truitjes prijken.

“Club werkt dit seizoen samen met het BIVV als goede doel. De campagne ‘Champions go for zero’ zal de shirts sieren tijdens de voorbereiding!”, meldt Club immers op Twitter. “Samen met het BIVV wil Club het belang van veilig rijgedrag nog meer onder de aandacht brengen.”

Daar houdt het niet bij op, want Club introduceert ook een nieuw derde shirt. Het witte exemplaar van vorig seizoen maakt plaats voor onderstaand model.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws