Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Club-fans dienden klacht in tegen Anderlecht-stadion: “Ongelofelijk”

Deze Club-fans dienden klacht in tegen Anderlecht-stadion Ongelofelijk

Heel wat Club-fans zijn het niet eens met de gang van zaken omtrent het toekomstige Eurostadion van Anderlecht en de huidige Ghelamco Arena van AA Gent. Topadvocaat en tevens Club-fan Walter Van Steenbrugge nam de stadiondossiers onder de loep en dient vandaag officieel klacht in bij de Europese Raad van Mededinging.

Van Steenbrugge werd door VZW Bruges Stropkes, een fanclub van Club Brugge, ingeschakeld om de overheidssteun voor het Eurostadion en de Ghelamco Arena in kaart te brengen. “Maanden geleden merkten we dat er heel veel mist hangt rond het Eurostadion-project”, vertelt woordvoerder Paul Maertens aan Het Nieuwsblad. “Net als bij de Ghelamco Arena pompt de overheid er via allerlei ondoorzichtige constructies geld in.”

“We vroegen Walter om de zaak uit te spitten en een dossier samen te stellen”, gaat Maertens verder. “Met het bestuur van Club Brugge pleegden we geen overleg, maar iedereen weet dat Bart Verhaeghe ook zijn twijfels heeft rond de financiering van die stadions. Wij viseren overigens niet AA Gent en Anderlecht, maar iedereen gelijk voor de wet. Ongelofelijk hoe Ghelamco weer bevoordeeld wordt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws