Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze 7 beloftenspelers mogen straks proeven van het echte werk

Deze 7 beloftenspelers mogen straks proeven van het echte werk

Zowel de eerste ploeg als de beloften van Club Brugge kroonden zich tijdens het voorbije seizoen tot landskampioen. Vooral onze Blauw-Zwarte jonkies presteerden boven de verwachting. Zij worden in de voorbereiding van volgend seizoen dan ook beloond voor hun knappe prestatie.

Zeven spelers van de beloftenkern zullen straks ervaring mogen opdoen bij de A-kern van Club Brugge. Ze doen dit als zogenaamde ‘Trainee.’ “Trainees zijn spelers uit onze jeugdopleiding die de kans krijgen om stage te lopen bij onze A-kern. Ze komen niet noodzakelijk definitief bij de Brugse eliteploeg, maar vatten alvast de voorbereiding aan en doen zo ervaring op die hen helpt in hun verdere ontwikkeling”, legt Club uit op de officiële website.

“Dit seizoen zullen Laurent Lemoine (CV, 18), Ahmed Touba (LV, 17), Daouda Peeters (CVM, 17), Jellert Van Landschoot (LM, 18), Thibault Vlietinck (RA, 18), Terry Osei-Berkoe (SP, 18) en Dennis Van Vaerenbergh (SP, 18) regelmatig te zien zijn op training bij de A-kern.” Van harte proficiat boys!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws