Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse voorspelt welke Rode Duivel op de rechtsachter zal staan tegen Italië

Degryse voorspelt welke Rode Duivel op de rechtsachter zal staan tegen Italië

Vanavond om 21u trappen Frankrijk en Roemenië het Europees Kampioenschap op gang. Maandagavond is het de beurt aan de Rode Duivels. Nu Thomas Meunier helemaal fit is, heeft Marc Wilmots een nieuwe optie op de rechtsachter. Marc Degryse probeert alvast in het hoofd van de bondscoach te kruipen.

“Maandag verwacht ik Meunier niet in de basis omdat hij toch ook nog maar net uit blessure komt en nog niet veel heeft meegetraind. Donderdag was eigenlijk de eerste pittige training die hij overleefd heeft en tegen Italië denk ik dat we echt ook mensen moeten hebben die heel goed kunnen verdedigen. Ik denk dat Ciman bij Wilmots nog een lichte voorkeur heeft”, reageert Degryse op een vraag van een HLN-lezer.

Dat wil echter niet zeggen dat de analist Meunier in geen enkele wedstrijd zou brengen. “Ik zou hopen dat Meunier de komende dagen/weken aantoont dat hij dit niveau aan kan. Dan kan Alderweireld centraal blijven en dan kunnen we ook vanaf de rechterkant offensief wat brengen, met Meunier.”

“Maar hij moet eerst fit geraken, en als hij maandag niet fit is, moet je echt met een verdediger spelen zoals Ciman, die zich echt wel zal beperken tot verdedigen denk ik, of Denayer. Maar ik hoop dat Meunier dus toont dat hij er klaar voor is.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws