Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse haalt serieus uit naar Meunier: “Wat een slechte timing”

Degryse keert zich tegen filosofie Wilmots en pleit voor Meunier

Thomas Meunier rondt naar alle waarschijnlijkheid in de volgende dagen zijn transfer naar Paris Saint-Germain af. De rechtsachter van Club zou dinsdag naar Parijs afgereisd zijn om te onderhandelen en een persoonlijk akkoord bereikt hebben. Tot grote onvrede van Marc Degryse.

“Ik kan dat niet appreciëren. Wat een slechte timing”, zegt de analist in Het Laatste Nieuws. “Voor mij is het eenvoudig: tijdens dit EK moeten de Rode Duivels prioritair zijn. De individuele belangen moeten nu even in de wachtkamer. Na het EK is er nog tijd genoeg om je krabbel te zetten onder een contract. Als een club je écht wil, zal die wel wachten en je EK niet in het gedrang brengen.”

“Moest ik nu speler zijn bij de Rode Duivels, dan zou ik me afsluiten. Ik zou de zaken aan mijn makelaar overlaten en me concentreren op mijn job en op het EK. Zeker een transfer naar Chelsea of PSG, dat zijn ingrijpende beslissingen in je carrière als voetballer. Daar moet je over nadenken, daar kan je hoofd toch even van gaan tollen.”

“Jongens als Kevin De Bruyne zijn volwassen profs, die weten hoe ze met zulke situaties moeten omgaan zonder de pedalen te verliezen, maar jonge mannen als Meunier of Batshuayi staan toch anders in het leven. Meunier aast al jaren op een grote transfer. Hun prestaties zullen nu onvermijdelijk gelinkt worden aan die transfers.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws