Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Witte hekelt gedrag Verhaeghe: “Ik laat de conclusies daarrond aan anderen”

De Witte hekelt gedrag Verhaeghe Ik laat de conclusies daarrond aan anderen

AA Gent reageerde zaterdag met een persconferentie op de klacht van advocaat Walter Van Steenbrugge namens de Bruges Stropkes. Gent-voorzitter Ivan De Witte deed daarbij een opmerkelijke uitspraak over de rol van Club Brugge en meer specifiek die van Bart Verhaeghe. 

“Ik weet dat er communicatie is geweest tussen de fanclub en het bestuur van Club Brugge, maar voorzitter Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert waren daar niet aanwezig”, vertelt Ivan De Witte via de officiële kanalen van de Buffalo’s.

“Ik heb contact opgenomen met de voorzitter van Club Brugge en hem gevraagd om zich te distantiëren van de verklaringen van de heer Van Steenbrugge, in functie van de goede relaties tussen de clubs. Hij heeft gezegd dat niet te willen doen. Ik laat de conclusies daarrond aan anderen”, besluit de voorzitter van AA Gent.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws