Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter vertelt honderduit over toekomstplannen: “Lijkt me niet verkeerd”

De Sutter Kreeg telefoon van Vincent Mannaert

Na een teleurstellend seizoen bij Bursaspor is Tom De Sutter even teruggekeerd naar België. Hij trok al met zijn dochtertje richting het Jan Breydelstadion en feliciteerde de Club-spelers met het binnenhalen van de veertiende landstitel.

De Sutter kreeg bij Bursaspor slechts 411 speelminuten en vond enkel in de beker twee keer de weg naar doel. “Ik ben niet de persoon die nu naar anderen gaat wijzen”, vertelt De Sutter aan HBVL. “Ik zoek de reden eerst en vooral bij mezelf, al ben ik er wel van overtuigd dat ik mijn plaats in de ploeg waard ben. Maar soms spelen er ook andere factoren. Weet je, tijdens mijn eerste wedstrijd trapte ik een bal op de paal. Als die binnen was gegaan, was het misschien allemaal anders gelopen.”

Toch wil de ex-spits van Club Brugge niet per se weg bij de Turkse club. “Ik ben écht helemaal klaar om hen te tonen dat het ene seizoen het andere niet is. Ik heb nog een contract van twee jaar. Maar als zij financiële problemen hebben en niet tevreden zijn over mij, dan zou ik dat snappen. In dat geval sta ik eigenlijk voor alles open.”

Goeie verstandhouding

“Een terugkeer naar België (De Sutter bevestigt dat er interesse is van Lokeren, nvdr), of een nieuw buitenlands avontuur. Zoiets als Jelle Van Damme, die nu in Amerika voetbalt, lijkt me op zich ook niet verkeerd. Maar ik laat dat eigenlijk meer aan mijn manager over.”

Club Brugge polste in het tussenseizoen naar de diensten van de 30-jarige aanvaller. “Ik kreeg toen telefoon van Vincent Mannaert. Ik heb hem gezegd dat ik het apprecieerde, maar dat hij dat met Bursaspor moest regelen. Ik heb er niets meer van gehoord. Maar het toont wel aan dat ik bij Club in een goeie verstandhouding ben vertrokken. Maar voor je het vraagt: van Club heb ik nog niets gehoord, neen”, besluit De Sutter al lachend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws