Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘De Sutter dicht bij akkoord met Belgische eersteklasser’

'De Sutter dicht bij akkoord met Belgische eersteklasser'

Tom De Sutter verkaste afgelopen zomer naar Bursaspor, maar daar kon de 30-jarige aanvaller de verwachtingen nooit inlossen. Hij kreeg slechts 411 competitieminuten en slaagde er daarbij niet in om de weg naar doel te vinden. De Turkse club is de spits met hoge looneisen – naar verluidt 1 miljoen euro bruto per jaar – dan ook liever kwijt dan rijk. 

De Sutter werd de voorbije weken meermaals gelinkt aan een terugkeer naar België. Zo zouden KV Kortrijk, KV Oostende, Antwerp en Sporting Lokeren geïnformeerd hebben naar de voorwaarden van de ex-spits van Club Brugge. Lokeren zou intussen echter in pole position liggen voor De Sutter.

Desondanks wil trainer Georges Leekens niet te vroeg victorie kraaien. “We communiceerden al een paar keer te vroeg en willen die fout niet opnieuw maken. Jullie weten dat een vervanger voor Harbaoui een prioriteit is en dat we zo snel mogelijk dat gat willen opvullen.”

“Tom is een goede voetballer, maar we mogen niet op de zaken vooruitlopen. Een transfer is pas rond als de handtekening is gezet. Naast een spits zoeken we zeker nog drie of vier versterkingen”, klinkt het tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws