Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Daarom greep Club naast Thibault Moulin’

Club Brugge krijgt stevige concurrentie voor Thibault Moulin

Club Brugge is nog altijd op zoek naar een nieuwe middenvelder. Aanvankelijk leek dat Thibault Moulin te zullen worden. Club was immers sterk geïnteresseerd en ook de speler zag een overstap wel zitten.

Maar de onderhandelingen met Waasland-Beveren sleepten aan, vooral omdat Club niet echt gediend was van de vraagprijs van één miljoen euro, weet Het Nieuwsblad. Daardoor besloot Club om af te wachten, wat het Legia Warschau van Besnik Hasi de gelegenheid gaf om de Fransman voor hun neus weg te kapen.

Opvallend is dat de Poolse kampioen lang niet zoveel hoeft te betalen als Club. De transfersom die Legia overmaakt zou slechts 500.000 euro bedragen, al kan dat bedrag met bonussen nog oplopen tot zo’n 700.000 euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws