Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coopman verklaart waarom hij voor Zulte kiest

Coopman verklaart waarom hij voor Zulte kiest

De kogel is door de kerk. Zoals je eerder vandaag al op BlauwZwartFans kon lezen, verlengt Sander Coopman zijn contract bij Club Brugge tot 2019, maar wordt hij komend seizoen uitgeleend aan Zulte Waregem.

“Ik heb nog bij de jeugd van Essevee gespeeld”, vertelt Coopman in een officieel persbericht. “De kans deed zich voor om terug te keren en ik grijp ze graag. Ik wist dat de deur hier altijd openstond voor mij. Zulte is een voetballende ploeg en dat past bij mijn spelstijl. Hier kan ik mij verder ontwikkelen.” De 21-jarige middenvelder van Club Brugge stelde zichzelf voor aan de Gaverbeek door middel van onderstaande videoboodschap.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws