Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Coopman heeft akkoord met Belgische eersteklasser’

'Coopman heeft akkoord met Belgische eersteklasser'

Michel Preud’homme kon afgelopen seizoen over een erg ruime kern beschikken, maar dat had voor enkele spelers natuurlijk ook negatieve consequenties. Zo moest Sander Coopman het stellen met nauwelijks 284 speelminuten. Omdat alle sterkhouders met het oog op de Champions League bij Club willen blijven, werd er dan ook naar een oplossing voor de 21-jarige middenvelder gezocht. Die lijkt Club intussen gevonden te hebben.

Donderdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Zulte Waregem zijn oog heeft laten vallen op drie spelers van Club Brugge: Brandon Mechele, Boli Bolingoli en Sander Coopman. Laatstgenoemde zou zijn contract opengebroken zien worden. Vervolgens trekt Coopman voor één jaar op uitleenbasis naar Essevee. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Club wil Coopman niet definitief van de hand doen en gelooft dus wel nog altijd sterk in zijn kwaliteiten. Naar verluidt wil Zulte Waregem dit weekend de deal afronden. Afgelopen seizoen maakte Nikola Storm dezelfde beweging. Hij kreeg van Francky Dury 800 speelminuten, maar kon nooit helemaal overtuigen in het Regenboogstadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws