Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club legt opnieuw pittige oefenmatch vast

Club legt opnieuw pittige oefenmatch vast

Op zaterdag 25 juni opent Club Brugge zijn voorbereiding met een oefenmatch tegen Knokke. Daarna geven Torhout en Oudenaarde Blauw-Zwart partij. Naarmate de voorbereiding vordert neemt Club het op tegen enkele stevigere tegenstanders.

Zo kon je woensdagavond al op BlauwZwartFans lezen dat Club op zaterdag 9 juli tegen PAOK Saloniki speelt. Drie dagen eerder treft Club met Shakhtar Donetsk eveneens een sparringpartner van een hoog niveau. Dat meldt de officiële site van de Veluwse Boys te Garderen, waar Michel Preud’homme en de zijnen van 3 tot 10 juli op stage vertoeven. Shaktar-coach Fonseca moet het tegen Club wel zonder heel wat internationals doen.

Shaktar schakelde afgelopen seizoen Anderlecht nog uit in de achtste finales van de Europa League. De Oekraïners wonnen in eigen huis met 3-1 en bleken ook in het Astridpark met 0-1 te sterk voor Paars-Wit. Shaktar werd vice-kampioen in de Oekraïense eerste klasse, waardoor ze straks via voorrondes de Champions League-groepsfase nog kunnen bereiken.

Bekijk hier de volledige kalender van Club Brugge voor voetbalseizoen 2016-2017.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws