Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club laat zijn oog vallen op topschutter’

'Club laat zijn oog vallen op topschutter'

Michel Preud’homme kon in het kampioenenseizoen met Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes en Leandro Pereira over heel wat aanvallende weelde beschikken. En mogelijk komt daar straks nog een naam bij. 

Jérémy Perbet vond dit seizoen maar liefst 24 keer de weg naar doel en kroonde zich zo tot topschutter van de Jupiler Pro League. Dat maakt van de 31-jarige aanvaller grof wild op de transfermarkt. Zo meldt La Capitale dat zowel Club Brugge, Anderlecht als AA Gent de gouden stier op het oog hebben.

Perbet is nog steeds eigendom van Istanbul Basaksehir en geïnteresseerde clubs zullen dus bij de Turken moeten aankloppen als ze de Franse goalgetter willen binnenhalen. Blauw-Zwart is van de drie Belgische gegadigden ongetwijfeld wel degene met het meeste concurrentie in de aanvalslinie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws