Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club in pole position voor nieuwe middenvelder’

'Club in pole position voor nieuwe middenvelder'

Club Brugge wil zijn sterkhouders van afgelopen seizoen in Jan Breydel houden, maar mikt daarnaast ook op enkele gerichte versterkingen. Een opvolger van Timmy Simons is daarbij prioriteit nummer één.

De naam van Tomas Pina viel begin deze maand al, toen algemeen manager Vincent Mannaert naar verluidt in Spanje vertoefde om er te onderhandelen over de 28-jarige middenvelder. Intussen weerklinkt het gerucht steeds harder. Volgens Estadio Deportivo staat het alleszins vast dat Pina deze zomer andere oorden opzoekt.

Als grootste kanshebber om Pina binnen te halen, schuift diezelfde bron Club Brugge naar voren. Deelname aan de Champions League-groepsfase zou namelijk een belangrijk argument zijn voor de Spanjaard. Real Betis had zijn pijlen eveneens op Pina gericht, maar zou niet langer hoeven te rekenen op zijn komst. Betis slaagde er eerder wel in om Jonas Martin – eveneens op de transferradar van Club – binnen te halen.

Pina ligt nog onder contract tot 2018 en Club zou dan ook een serieuze financiële inspanning moeten leveren om hem naar Jan Breydel te halen. Villarreal betaalde in 2013 bovendien nog vijf miljoen euro voor Pina. Voorzitter Bart Verhaeghe vertelde maandag op de Club Academy-vergadering alvast dat Club momenteel onderhandelt over een opvolger van Simons met een stevig prijskaartje. Mogelijk gaat het hierbij dus om Pina.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws