Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft besluit genomen over toekomst Sander Coopman en Boli Bolingoli

Club heeft besluit genomen over toekomst Sander Coopman en Boli Bolingoli

Club Brugge is vastberaden om de kampioenenploeg van vorig seizoen bij elkaar te houden en zag tot dusver enkel Davy De fauw (Zulte Waregem) en Lennert De Smul (KV Kortrijk) andere oorden opzoeken. Intussen heeft Blauw-Zwart ook met Sander Coopman en Boli Bolingoli aan de onderhandelingstafel gezeten.

Sander Coopman kwam afgelopen seizoen slechts 284 speelminuten in actie door de grote concurrentie in de spelerskern van Michel Preud’homme. De 21-jarige middenvelder onderhandelt momenteel nog met Club over een contractverlenging, maar zal vervolgens op eigen verzoek uitgeleend worden. Zulte Waregem ligt naar verluidt nog altijd in pole position om Coopman voor één jaar binnen te halen.

Boli Bolingoli kreeg met 603 speelminuten iets meer kansen, maar had eveneens een aantal huuropties. Club Brugge heeft de 20-jarige linksachter na een goed gesprek echter kunnen overtuigen om ook volgend seizoen in Jan Breydel te blijven. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws