Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club denkt nog steeds aan smaakmaker uit de JPL’

'Club denkt nog steeds aan smaakmaker uit de JPL'

Club Brugge is van plan om de spelersgroep die afgelopen seizoen kampioen werd samen te houden. Verder wil Blauw-Zwart uitpakken met nog enkele gerichte versterkingen. Zo is een centrale middenvelder één van de prioriteiten.

Thibault Moulin werd al meermaals in verband gebracht met Club Brugge, maar tot een akkoord kwam het tot dusver niet. Volgens Het Nieuwsblad is Waasland-Beveren intussen wel bereid om mee te werken aan een overgang van hun 26-jarige spelverdeler.

Moulin wordt namelijk niet op de club verwacht tijdens de eerste trainingen op de Freethiel. Naar verluidt moet de middenvelder pas aansluiten op 20 juni, samen met de internationals. In de tussentijd mag hij van Waasland-Beveren zijn transfer proberen te regelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws