Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge zoekt opvolger Simons bij Spaanse subtopper’

'Club heeft opvolger voor Simons op het oog'

Club Brugge gaf de voorbije weken al aan voor volgend seizoen graag een opvolger voor Timmy Simons aan te trekken en het ziet ernaar uit dat het bestuur daar nu écht werk van maakt. Club zou daarvoor azen op een grote vis en onderhandelen met een Spaanse subtopper.

Volgens Het Laatste Nieuws vertoeft Vincent Mannaert in Spanje om er met Villarreal te onderhandelen over Tomas Pina. De 28-jarige middenvelder mocht het afgelopen seizoen 27 keer opdraven bij de nummer vier uit de Primera Division.

Club Brugge zal wellicht wel een flinke inspanning moeten doen om Pina en Villarreal te overtuigen. Villarreal betaalde in 2013 nog vijf miljoen euro voor Pina en de speler weigerde in januari nog een transfer naar Real Betis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws