Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge wint ook zijn tweede oefenmatch

Club Brugge wint ook zijn tweede oefenmatch

Woensdagavond stond de tweede oefenwedstrijd van voetbalseizoen 2016-2017 op het programma. Het Sportstadion Benny Vansteelandt was het decor voor de match tussen Torhout KM en Club Brugge. Blauw-Zwart was heer en meester, maar liet de kans liggen om de 1-3-eindstand nog verder uit te diepen.

Geen Michel Preud’homme op de bank bij Blauw-Zwart. De Luikenaar geniet immers nog van zijn vakantie tot 1 juli. Assistent-coach Philippe Clement stuurde in de eerste helft deze namen tussen de lijnen: Bruzzese – Cools, Mechele, Denswil, Bolingoli – Claudemir, Peeters, Storm – Touba, Wesley en Van Vaerenbergh.

Niets dan eenrichtingsvoetbal in de eerste helft. Dat Brugse overwicht werd al na 8 minuten voetballen omgezet in een doelpunt. Op aangeven van Wesley schoot Storm het leer staalhard binnen. Tegen Knokke scoorde Storm ook al. Nauwelijks 7 minuten later was het al opnieuw prijs. Bolingoli verdubbelde de score via de rebound na een schot van Wesley. De Blauw-Zwarte aanvalsgolven hielden aan, maar Van Vaerenbergh en Wesley zagen hun poging onschadelijk gemaakt worden door de Torhoutse goalie.

In de tweede helft kreeg een volledig nieuw elftal zijn kans: Butelle – Vlietinck, Lemoine, Poulain, De Bock – Simons, Van Landschoot, Vanaken – Osei-Berkoe, Vossen en Izquierdo. Na 70 minuten lukte Vandenbussche de aansluitingstreffer voor de derdeklasser, maar uiteindelijk was het Izquierdo die alsnog tekende voor het derde Brugse doelpunt. Zaterdag speelt Club om 17u30 tegen KSV Oudenaarde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws