Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil aanvaller opnieuw uitlenen’

'Club Brugge wil aanvaller opnieuw uitlenen'

Club Brugge is momenteel in volle voorbereiding op voetbalseizoen 2016-2017. Zo wil Blauw-Zwart nog werk maken van enkele gerichte versterkingen en zullen er vanzelfsprekend ook enkele spelers andere oorden opzoeken.

Dylan Seys werd afgelopen seizoen uitgeleend aan het Israëlische Hapoel Acre. De 19-jarige flankaanvaller is intussen terug in Brugge en kan terugblikken op een geslaagde uitleenbeurt. Hij scoorde 4 keer en gaf 6 assists in 14 wedstrijden. Desondanks zal Blauw-Zwart het jonge talent wellicht opnieuw uitlenen.

“Ik weet nog niet exact wat de toekomst brengt, maar ik weet wel dat Club Brugge aan een uitleenbeurt denkt. Ik had een aanbieding uit Israël, maar dat zag ik niet meteen zitten”, vertelt Seys aan VN. Naar verluidt krijgt de aanvaller komende weken duidelijkheid over zijn toekomst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws