Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge update zijn A-kern voor 2016-2017

Club Brugge update zijn A-kern voor 2016-2017

Club Brugge is vandaag aan zijn voorbereiding op voetbalseizoen 2016-2017 begonnen. De spelerskern werd opgesplitst in twee groepen. De ene helft onderging zijn medische testen, de andere stond op het trainingsveld in Westkapelle. Morgen worden de rollen omgedraaid. Intussen kreeg de A-kern alvast een update. Een overzicht.

Nikola Storm werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Zulte Waregem, maar kon zich aan de Gaverbeek nooit echt helemaal in de kijker spelen. Hij kreeg zo’n 800 speelminuten van Francky Dury en kwam daarin niet tot scoren. Club wil de 21-jarige aanvaller echter een nieuwe kans geven en nam Storm op de officiële website alvast op in zijn A-kern.

Michaël Cordier (einde contract), Dylan Seys (terugkeer van uitleenbeurt aan het Israëlische Hapoel Acre), Jean-Charles Castelletto (terugkeer van uitleenbeurt aan Moeskroen-Péruwelz) en Sokratis Dioudis (terugkeer van uitleenbeurt aan Panionios) behoren – voorlopig althans – niet tot de A-kern. Bekijk de volledige spelerskern voor 2016-2017.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws