Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge strikt nog mooie tegenstander voor oefenduel

Club-verdediger blikt terug op seizoen Uiteraard verwacht om vaker mijn kans te krijgen

De spelers van Club Brugge mogen na het behalen van de titel nog even van hun welverdiende vakantie genieten, maar binnenkort moeten ze weer op het trainingsveld verschijnen. Club maakte al een deel van het oefenschema bekend en plant nu nog een extra vriendschappelijke match in.

Op 9 juli speelt Club immers tegen PAOK Saloniki. Dat werd door de Griekse club bekendgemaakt. PAOK belooft een stevige tegenstander te worden. De ex-ploeg van jeugdtrainer Maarten Martens eindigde op de vierde plaats in de competitie, maar plaatste zich via play-offs nog voor de voorrondes van de Champions League.

De wedstrijd zal gespeeld worden in Garderen, waar Club op dat moment op stage is. De match zal om 18u afgetrapt worden. De volledige kalender voor volgend seizoen kan je hier bekijken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws