Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge stelt onderhandelingen over spits uit’

'Club Brugge stelt onderhandelingen over spits uit'

Club Brugge is met het oog op de Champions League van plan om zijn spelersgroep samen te houden. Verder zal er gezocht worden naar nog enkele gerichte versterkingen. Dat betekent dus ook dat er nog enkele spelers moeten vertrekken.

Eén van de uitgaande transfers is ongetwijfeld Nicolas Castillo. De 23-jarige Chileen kon in Jan Breydel nooit helemaal doorbreken en stelde ook tijdens zijn uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio teleur. Bij Universidad Catolica, zijn Chileense ex-club, vond Castillo met maar liefst 11 doelpunten in evenveel wedstrijden zijn beste vorm wel helemaal terug. Dat zorgde voor heel wat interesse. Zo trokken Sevilla, Atalanta, Santos en Cruz Azul de voorbije maanden aan de mouw van de Brugse huurling.

Cruz Azul zou zo’n 4 miljoen euro veil hebben voor Castillo en er werd maandag ook al gewag gemaakt van een akkoord. Dat blijkt echter voorbarig, aangezien Club Brugge wil wachten tot ná de Copa America. Dat meldt Universidad-trainer Mario Salas aan Radio Sport Chile. Als Castillo goed presteert met Chili op het toernooi kan zijn marktwaarde nog verder oplopen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws