Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge reageert op negatieve uitlatingen Bolat: “Heeft hij zélf beslist”

Club Brugge reageert op negatieve uitlatingen Bolat

Sinan Bolat heeft voor het eerst uitvoerig in de pers gereageerd na zijn mislukte avontuur in Jan Breydel. De door FC Porto uitgeleende doelman spaarde zijn kritiek daarbij niet. Club Brugge verklaart waarom Bolat aan de kant geschoven werd.

Bolat vertelde onder meer dat hij nergens zo behandeld werd als bij Blauw-Zwart. Club ligt echter niet wakker van de uitspraken van het 27-jarige sluitstuk. Vooral omdat ze ervan overtuigd zijn dat Bolat zowel tijdens de wedstrijden als op training te weinig bracht om aanspraak te maken op meer speelgelegenheid.

“Sinan geeft zelf ook aan dat hij zijn taak niet ingevuld kreeg zoals hij en Club het verwacht hadden. Als zoiets gebeurt, gaat dat vaak gepaard met ontgoocheling en frustratie”, klinkt het. “Daar hebben we begrip voor. Uiteraard hadden wij het graag anders gezien, Sinan werd tenslotte als vervanger van Ryan gehaald, als titularis.”

Broer stuurde wel een bericht

“Met Nieuwjaar hebben we aangegeven dat hij mocht uitkijken naar een andere ploeg en dat we bereid waren om een deel van zijn contract uit te betalen. Maar hij heeft zélf beslist om te blijven, waarop wij alle financiële verplichtingen zijn nagekomen”, maakt Club duidelijk in HLN.

“Op het einde van het seizoen heeft Vincent Mannaert hem nog gecontacteerd voor een persoonlijk gesprek, maar hij stond daar niet voor open. Terwijl zijn broer (en tevens makelaar, nvdr) wel een bericht stuurde met felicitaties voor de titel en de boodschap dat ze het zelf ook liever anders hadden gezien en dat ze Club nog veel succes toewensten. Dat zegt genoeg.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws