Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge polst naar Rode Duivel’

'Club Brugge polst naar Rode Duivel'

Club Brugge wil komend voetbaljaar zijn sterkhouders van afgelopen seizoen in Jan Breydel houden en daarnaast uitpakken met enkele gerichte versterkingen. Zo wordt er gezocht naar een back-up voor Timmy Simons, maar ook in de defensie volgt er mogelijk nog een nieuwe pion.

Nicolas Lombaerts werd door bondscoach Marc Wilmots naar huis gestuurd als 24ste man en zal het EK aan zich voorbij moeten laten gaan. Toch heeft de 31-jarige verdediger ook reden tot lachen. Hij en zijn vrouw Caroline verwachten in het najaar immers hun eerste kindje. Tot dusver werd gezinsuitbreiding ten huize Lombaerts uitgesteld omwille van praktische overwegingen en – zoals we in televisieprogramma Duivelse Vrouwen al konden zien – de vele afzonderingen bij Zenit Sint-Petersburg in Rusland.

De toekomstige spruit heeft mogelijk ook consequenties voor de carrière van Lombaerts. Zo weet Het Belang van Limburg dat de Rode Duivel serieus nadenkt over een vertrek bij Zenit, ondanks een lopend contract tot 2018.

Volgens diezelfde krant polste onder meer Club Brugge bij de verdediger. Blauw-Zwart zou hem er volgend seizoen graag bij hebben, maar Lombaerts gaf naar verluidt in een gesprek met de landskampioen aan dat hij voorlopig nog iets hoger wil mikken. “Ik zou het niet erg vinden om dichter bij huis te spelen, maar dat hoeft niet per se in België te zijn”, klonk het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws