Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge opent voorbereiding met overwinning

Club Brugge opent voorbereiding met overwinning

Club Brugge heeft voetbalseizoen 2016-2017 geopend met een oefenmatch tegen Royal Knokke FC. Blauw-Zwart bracht in totaal 22 spelers tussen de lijnen, die uiteindelijk een 0-3-zege boekten.

Geen Michel Preud’homme op de bank bij Blauw-Zwart. De Luikenaar geniet immers nog van zijn vakantie tot 1 juli. Assistent-coach Philippe Clement stuurde in de eerste helft deze namen tussen de lijnen: Butelle – Cools, Lemoine, Simons, De Bock – Peeters, Van Landschoot, Brodic – Dierckx, Vossen en Izquierdo.

Voor Peeters en Lemoine, twee van de zeven Trainees, waren het de eerste speelminuten bij de A-kern. In de eerste helft creëerde Club een resem kansen tegen de promovendus uit de tweede amateurklasse, maar ontbrak het Izquierdo, Brodic en Van Landschoot aan scherpte in de afwerking.

In de tweede periode kreeg een volledig nieuw elftal zijn kans: Bruzzese – Vlietinck, Mechele, Denswil, Bolingoli – Claudemir, Vanaken, Storm – Osei-Berkoe, Van Vaerenbergh en Touba.

Na 55 minuten voetballen was het Osei-Berkoe die de score opende met een mooie plaatsbal. Acht minuten voor tijd verdubbelde een gretige Storm de score met een harde knal. Na zijn uitleenbeurt aan Zulte Waregem krijgt de flankaanvaller opnieuw zijn kans bij Club. Even voor affluiten tekende Osei-Berkoe met zijn tweede van de avond voor de 0-3-eindstand. Woensdag speelt Club om 19u tegen Torhout KM.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws