Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge laat floptransfer elders meetrainen

Club Brugge laat floptransfer elders meetrainen

Michel Preud’homme kon afgelopen seizoen over een erg ruime kern beschikken. Dat betekent natuurlijk ook dat er heel wat concurrentie is. Daardoor is er voor enkele spelers van Blauw-Zwart geen toekomst meer in Jan Breydel.

Mushaga Bakenga streek begin 2012 neer in Jan Breydel. De Noorse aanvaller speelde 8 wedstrijden voor Club en scoorde meteen in zijn debuutmatch tegen Beerschot (5-1-winst). Daarna ging het echter serieus bergaf met de man van 2,5 miljoen euro. Bakenga werd achtereenvolgens uitgeleend aan Cercle Brugge, Esbjerg, Eintracht Braunschweig en Molde, maar kon zich nergens écht in de kijker spelen.

Omdat Molde aangaf dat het Bakenga niet langer kon gebruiken, keerde hij vroeger dan gepland terug naar Jan Breydel. Momenteel traint Bakenga mee bij zijn ex-ploeg, Rosenborg. Trainer Kare Ingebrigtsen wil hem alleszins een eerlijke kans geven. “Mushaga zal vanaf nu met ons meetrainen, maar er is nog geen beslissing genomen over een eventuele transfer”, klinkt het op de officiële website van Rosenborg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws