Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt stevige concurrentie voor Thibault Moulin

Club Brugge krijgt stevige concurrentie voor Thibault Moulin

Club Brugge wil de kampioenenploeg van vorig seizoen samenhouden en daarnaast uitpakken met enkele gerichte transfers. Zo speurt Blauw-Zwart de transfermarkt af naar een nieuwe middenvelder. 

Thibault Moulin wordt al een dikke maand gelinkt aan een overgang naar Jan Breydel, maar tot nader order staat hij nog altijd op de loonlijst van Waasland-Beveren. Stijn Vreven & co hebben de trainingen intussen hervat, maar Moulin moet pas aansluiten samen met de internationals, op 20 juni. Zo krijgt hij de kans om zijn transfer te regelen.

Omdat zijn overgang naar Club nog altijd niet in kannen en kruiken is, komen er stilaan kapers op de kust. Zo meldt Het Laatste Nieuws dat onder meer een niet nader genoemde buitenlandse club die ook Champions League speelt verregaande interesse heeft in Moulin. De 26-jarige Fransman is alleszins vastberaden om de deur van de Freethiel achter zich dicht te trekken. Waasland-Beveren versterkte zich maandag al met Ibrahima Seck om in te spelen op het vertrek van Moulin.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws