Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge heeft een oogje op Argentijnse middenvelder’

'Club Brugge heeft een oogje op Argentijnse middenvelder'

Club Brugge wil zijn sterkhouders van vorig seizoen in Jan Breydel houden en mikt daarnaast op enkele gerichte versterkingen. Mogelijk gaat Blauw-Zwart opnieuw de Zuid-Amerikaanse toer op.

Club zoekt nog altijd naar een nieuwe middenvelder en is in die zoektocht uitgekomen bij Lucas Parodi. De 25-jarige Argentijn staat volgens een doorgaans goed geïnformeerde journalist op het verlanglijstje van Blauw-Zwart.

Parodi komt momenteel uit voor Belgrano De Cordoba. De defensieve middenvelder is er geen onbetwistbare basisspeler, maar zou dus toch indruk gemaakt hebben op de scouts van Club Brugge. Parodi heeft nog een contract bij zijn Argentijnse club tot eind 2017.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws