Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge gelinkt aan tweevoudig Rode Duivel’

'Club Brugge gelinkt aan tweevoudig Rode Duivel'

De spelers van Club Brugge genieten momenteel van een welverdiende vakantie, maar op de club gaat het werk gewoon voort. Zo wordt er achter de schermen werk gemaakt van de ploeg van volgend seizoen. Mogelijk versterkt Blauw-Zwart zich straks met een rechtsachter.

Hoewel de kans groot is dat Meunier met het oog op de Champions League bij Club Brugge blijft, speurt Blauw-Zwart alvast de transfermarkt af op zoek naar een rechtsback. Ook omdat Zulte Waregem afgelopen week Davy de fauw wegplukte uit Jan Breydel.

Daarbij zou Club’s oog op Luis Pedro Cavanda gevallen zijn. Dat melden Turkse media. De 25-jarige verdediger was afgelopen seizoen een basispion bij Trabzonspor, maar mag naar verluidt andere oorden opzoeken. Ook Anderlecht en KRC Genk zouden de tweevoudig Rode Duivel graag aantrekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws