Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge, Anderlecht en Standard strijden om aanvaller’

'Club Brugge, Anderlecht en Standard strijden om aanvaller'

In voorbereiding op voetbalseizoen 2016-2017 beweegt er heel wat op de transfermarkt. Vooral de grote ploegen uit de Jupiler Pro League willen hun slag nog slaan. Zo ziet het ernaar uit dat Club Brugge, Anderlecht en Standard hun pijlen op dezelfde spits hebben gericht.

Afgelopen zondag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club interesse heeft in Anthony Koura, een 23-jarige aanvaller die momenteel uitkomt voor Olympique Nîmes. Bij de Franse tweedeklasser vond Koura 9 keer de weg naar doel in 27 wedstrijden.

De concurrentie voor Koura was met Lazio Roma, Saint-Etienne, FC Porto, Olympique Marseille, Pescara en Antalyaspor sowieso al niet min, maar volgens La Provence springen nu dus ook Anderlecht en Standard in de dans voor de veelbelovende Fransman. De grote interesse valt onder meer te verklaren omwille van het feit dat Koura einde contract is. Marseille, dat Michy Batshuayi naar Chelsea ziet vertrekken, zou momenteel in pole position liggen om hem binnen te halen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws