Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Bursaspor neemt drastisch besluit in transferdossier De Sutter’

'Bursaspor neemt drastisch besluit in transferdossier De Sutter'

Tom De Sutter verkaste afgelopen zomer naar Bursaspor, maar daar kon de 30-jarige aanvaller de verwachtingen nooit inlossen. Hij kreeg slechts 411 competitieminuten en kwam daarin niet tot scoren. De Turkse club is de spits met hoge looneisen dan ook liever kwijt dan rijk. 

De Sutter staat op het verlanglijstje van onder meer Sporting Lokeren, KV Oostende en Antwerp, maar tot dusver was de hoge transfersom een serieus struikelblok voor de drie geïnteresseerde clubs. Bursaspor wilde aanvankelijk immers minstens 2 miljoen euro vangen voor de ex-speler van Club Brugge.

Volgens Turkse bronnen is Bursaspor intussen echter bereid om de prijs drastisch te laten zakken tot een half miljoen euro. Mogelijk schieten de Belgische clubs met interesse daardoor opnieuw in actie, tenzij ze niet aan de hoge looneisen van De Sutter kunnen voldoen natuurlijk. Naar verluidt heeft hij bij Bursaspor een jaarsalaris van 1 miljoen euro bruto.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws