Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Brugse sterkhouder in vergevorderde onderhandelingen met Napoli’

'Brugse sterkhouder in vergevorderde onderhandelingen met Napoli'

Club Brugge slaagde er tot dusver in om zijn sleutelpionnen van afgelopen seizoen in Jan Breydel te houden, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen. Zo trekken heel wat ploegen aan de mouw van Thomas Meunier, die zichzelf met de Rode Duivels tegen Ierland in de kijker speelde.

Hoewel Meunier eerder aangaf dat hij bij Club wilde blijven, lijken de kaarten nu enigszins anders te liggen. Zijn sterke prestatie op het EK heeft ervoor gezorgd dat de 24-jarige rechtsachter hoog op het verlanglijstje staat bij heel wat buitenlandse clubs. Zo hengelen onder meer Torino en Middlesbrough naar de diensten van de Brugse verdediger.

Maar volgens Het Nieuwsblad is het Napoli dat in verregaande onderhandelingen is met Meunier. Zijn zaakwaarnemer zou maandag zelfs een gesprek hebben gehad met de Italiaanse topclub. Napoli zou wel nog willen proberen om de afkoopsom van 6 miljoen euro te laten zakken. De ploeg van Dries Mertens is als vice-kampioen verzekerd van deelname aan de Champions League-groepsfase, hetgeen een belangrijk argument vormt om Meunier te overtuigen.

Napoli heeft op dit moment al twee flankverdedigers, maar Christian Maggio wordt met zijn 34 lentes al een dagje ouder en Elseid Hysaj zoekt hoogstwaarschijnlijk andere oorden op. De Albanees wordt namelijk genoemd bij heel wat topclubs, waaronder Arsenal. Kortom: Meunier zou uitzicht hebben op speelkansen bij Napoli… De Italianen hebben ook nog altijd interesse in Gent-speler Sven Kums.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws