Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Brugse doelman geniet interesse van Olympiakos’

'Brugse doelman geniet interesse van Olympiakos'

De spelers van Club Brugge beginnen vandaag aan voetbalseizoen 2016-2017, maar achter de schermen wordt er nog volop werk gemaakt van heel wat spelersdossiers. Zo zal Sokratis Dioudis, die geen minuut tussen de palen stond bij Blauw-Zwart, wellicht andere oorden opzoeken. 

Dioudis werd afgelopen seizoen uitgeleend aan het Griekse Panionios. Daar maakte het 23-jarige sluitstuk indruk en dat zorgde voor de nodige interesse. Zo informeerden Panathinaikos en AEK Athene eerder al naar de voorwaarden van de jonge keeper.

En volgens Gazzetta hengelt nu ook landskampioen Olympiakos naar de diensten van Dioudis. Club hoopt nog zo’n 250.000 euro te vangen voor de Griekse goalie, die destijds door gewezen technisch directeur Arnar Grétarsson naar Jan Breydel werd gehaald.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws