Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugs transferdoelwit verklaart waarom hij La Liga boven Club Brugge verkoos

Transferdoelwit verklaart waarom hij La Liga boven Club Brugge verkoos

Club Brugge slaagt er voorlopig uitstekend in om zijn sterkhouders in Jan Breydel te houden, maar anderzijds haalde Blauw-Zwart voorlopig ook nog geen versterking binnen. Eén van de transferdoelwitten legt uit waarom hij het aanbod van Club afsloeg. 

De Franse middenvelder Jonas Martin verlaat Montpellier en trekt naar Real Betis. “Een overstap naar de Spaanse competitie kon ik niet laten liggen. Spelen tegen mannen zoals Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Neymar. Camp Nou, Bernabeu… Dat is een droom die uitkomt”, vertelt hij aan estadiodeportivo.

“Ik denk ook dat mijn voetballende kwaliteiten het best tot hun recht komen in de Spaanse competitie”, gaat Martin verder. “Maar het was een moeilijke keuze tussen Rennes, Betis en Club Brugge. Ik heb er goed over nagedacht en uiteindelijk voor Betis gekozen.” Zijn nieuwe werkgever eindigde afgelopen seizoen tiende in de Primera División. Club Brugge opende intussen al enkele andere pistes in de zoektocht naar een middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws