Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Brandon Mechele op verlanglijstje van Belgische eersteklasser’

'Brandon Mechele op verlanglijstje van Belgische eersteklasser'

Met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain, Brandon Mechele en Jean-Charles Castelletto die terugkeert van een uitleenbeurt aan Moeskroen vertoeven er maar liefst 5 centrale verdedigers bij Club Brugge. Het is dus allesbehalve zeker of dit defensieve vijftal in Jan Breydel blijft.

Mechele moest afgelopen seizoen in 17 wedstrijden vanop de bank toekijken hoe zijn ploegmaats het er vanaf brachten. Engels-Denswil is immers het favoriete centrale duo van Michel Preud’homme. Maar als het Brugse jeugdproduct zijn kans kreeg, dan stond hij er altijd. En dat is ook een andere eersteklasser niet ontgaan.

Zo staat Mechele volgens Het Nieuwsblad op het verlanglijstje van Zulte Waregem. Verder zouden ook ADO Den Haag-speler Timothy Derijck en Anderlecht-verdediger Michaël Heylen interesse genieten van Francky Dury & co. Vorige week plukte Essevee Davy De fauw nog weg bij Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws