Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bolat schiet met scherp naar Club Brugge: ‘Preud’homme maakte een fout’

Bolat schiet met scherp naar Club Brugge Nog nooit zo behandeld

Het huwelijk tussen Sinan Bolat en Club Brugge werd er één om snel te vergeten. De 27-jarige keeper kwam afgelopen zomer op huurbasis over van FC Porto en speelde nauwelijks twee maanden later al zijn laatste wedstrijd voor Blauw-Zwart. Een verbolgen Bolat reageert en spaart zijn kritiek daarbij duidelijk niet.

“Ik had het me heel anders voorgesteld. Als ik bij Brugge gespeeld had, dan zat ik nu waarschijnlijk met Turkije op het EK”, opent Bolat tegenover HLN. “Waar het misliep? Ik kwam te laat bij Club Brugge toe en miste een groot deel van de voorbereiding. Dat kon ik niet meer inhalen. Preud’homme zette me te vroeg in doel. Dat gaf hij zelf ook toe. Ik was te hongerig om op dat moment neen te zeggen.”

Omdat Bolat niet kon overtuigen in de matchen die hij mocht spelen, verdween hij na de winterstop zelfs uit de A-kern. “De technische staf nam die beslissing. Ze wilden me er na de komst van Butelle niet meer bij. Ik mocht niet mee op winterstage, omdat ik maar een gehuurde speler was en na het seizoen toch weer zou vertrekken, vermoed ik. Ze schoven me zomaar zonder uitleg aan de kant. Ik ben al bij heel wat clubs gepasseerd, maar zo werd ik nog nergens behandeld.”

Een beetje vreemd

Bolat is duidelijk verontwaardigd over de gang van zaken in Jan Breydel. “Ik heb er geen probleem mee om iedereen bij Brugge nog recht in de ogen te kijken, maar ik vraag me af of de personen van de technische staf en het bestuur mij nog een blik durven te gunnen.”

“Ik werd uit de ploeg gezet na een match tegen Waasland-Beveren die we met 5-1 wonnen. Dat is op zijn minst toch een beetje vreemd…” Club Brugge reageerde intussen met deze verklaring op de negatieve uitlatingen van Bolat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws